Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din New Mexico

Proprietate de vânzare în New Mexico

Noul Mexic se învecinează, la mică distanță, la sud cu Mexicul; la est cu Texas și Oklahoma; la vest se învecinează cu Arizona.

New Mexico este un stat în sud-vestul Statelor Unite. Lângă Colorado. Acesta include deșertul Chihuahua și Munții Sangre de Cristo. Capitala, Santa Fe, fondată în 1610, este renumită pentru spațiile sale de lux și arhitectura colonială spaniolă. Orașul este, de asemenea, centrul unei scene de artă plină de viață, a Muzeului Georgia O'Keeffe, care păstrează picturile iconice ale artistului și operă Santa Fe în aer liber și, din acest motiv, ar putea fi un loc bun în căutarea de proprietăți vânzare în New Mexico.

Statul New Mexico, cunoscut sub numele de "Land of Enchantment", a fost al 47-lea stat adăugat în Statele Unite. Este cel de-al 5-lea stat ca mărime, dar în ciuda acestui fapt populația este doar a 36-a în țară. Există trei rezervări indiene americane și 19 pueblos.
Economia depinde în mare măsură de armata americană. Există mai multe baze militare și Forțe Aeriene și alte instalații, cum ar fi câmpurile de testare și de manevră și câmpurile de testare. De asemenea, New Mexico găzduiește numeroase laboratoare tehnologice.
După ce a intrat în Uniune în 1912 ca al 47-lea stat, New Mexico acum își păstrează mai mult din pre-U.S. patrimoniul cultural al aproape tuturor celorlalte state. Datorită acestei moșteniri spaniole solide, populația Land of Enchantment este mai mult de 46% din hispanici, cel mai mare procent din națiune, cu încă 9% identificați ca american nativ, al treilea cel mai mare procent din SUA. 36% dintre mexicanii noi vorbesc o altă limbă decât limba engleză la domiciliu, care este al doilea numai în California, iar statul este unul dintre doar patru state minoritare împreună cu California, Hawaii și Texas.

Nu e de mirare că mulți americani nu cred că New Mexico face parte din Statele Unite, din cauza diferențelor sale cu celelalte state americane.

Dacă sunteți proprietar de vânătoare de vânzare în New Mexico, puteți vedea capitala pitorească Santa Fe și orașul fermecător Taos, care atrage milioane de turiști în fiecare an la galeriile lor, muzee și piețele coloniale. De asemenea, vin pentru cele nouă stații de schi de stat, inclusiv principala destinație de schi a Văii de schi Taos. Un alt favorit al vizitatorilor este noua bucătărie mexicană unică a statului, care include porumb albastru, nuci de piñon, sopapillas, carne adovada și mai ales piper verde.

Vastul deșert din New Mexico și densitatea scăzută a populației fac ca statul să fie potrivit pentru instalațiile de cercetare a armelor nucleare, inclusiv Laboratorul Național Los Alamos. Ulterior, New Mexico Sandia National Laboratory, o altă unitate de cercetare în domeniul tehnologiilor de apărare și instalația pilot pentru izolarea deșeurilor, singura locație pentru eliminarea deșeurilor nucleare din țară, a fost deschisă în New Mexico.

Chiar și mai mare este Los Alamos, cu mare concentrație de oameni de știință și medici de cercetare care lucrează la Los Alamos National Lab.

Piața imobiliară Santa Fe este printre cele mai scumpe din New Mexico, deși valorile Santa Fe nu sunt printre cele mai scumpe din America, astfel încât ar putea fi un loc foarte interesant pentru proprietatea dvs. de vânzare în New Mexico.

Casele cu o singură familie reprezintă cel mai comun tip de cazare în Santa Fe, reprezentând 57,16% din unitățile de locuit ale orașului.

Comparativ cu New Mexico, ultima rată anuală de evaluare Santa Fe este de peste 90% din alte orașe și orașe din New Mexico.

Un lucru foarte important de reținut este faptul că acestea sunt rate de medie de apreciere pentru oraș. Cartierele individuale din Santa Fe diferă în potențialul lor de investiții, uneori pentru o afacere mare.

Piața imobiliară din Albuquerque este destul de bună și este interesantă pentru proprietăți de vânzare în New Mexico. De fapt, cifrele arată mai bine decât în ​​anii precedenți. În acest moment, aproximativ 2.900 de case sunt disponibile pe piață în Albuquerque. De data aceasta anul trecut, au fost 3600.

Chiar dacă cererea de proprietăți de vânzare în New Mexico este în creștere, încrederea în construirea lor scade.

În mare parte, acest lucru se datorează lipsei inventarului de loturi, lipsei de forță de muncă, lipsei de lemn care se întâmplă și, desigur, a ratelor dobânzilor, de asemenea, afectează acest lucru.

Deci, înainte de a decide să cumpărați o proprietate de vânzare în New Mexico, trebuie să luați în considerare mai mulți factori.

  •  
    Mutarea în New Mexico. Expatriați și trăiți în New Mexico

      Continuând să analizăm cele mai frumoase națiuni ale continentului american, nu putem să nu menționăm un teren unic de acest gen. După cum se știe, America este un stat care salută multe grupuri etnice, motiv pentru care este imposibil să nu-și găsească propria dimensiune. Astăzi, am decis să a ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 16994

DE VÂNZARE 3 camere, New Mexico, Santa Fe, Santa fe, via de

2,823,238.58RON
DE VÂNZARE
3 camere

334 m²
apartament excelent pentru vânzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB